Sociale Trefdag Gent - 28 september 2017

Neem een kanskaart … of geef of krijg of breek of grijp er één

We brengen tijdens de sociale trefdag 2017 diverse Gentse welzijnsactoren samen om te leren van verfrissende levensverhalen van (buiten)gewone mensen en van mensen die zich dagdagelijks inzetten om de kansen van anderen te vergroten. Kansen ontstaan door ontmoeting, door een momentum, door strijdlust,… maar ook door ziekte, door vrijheid, door oorlog … en door mensen aan het woord te laten op een Sociale Trefdag.

10 sprekers x 15 minuten

Na het succes van de vorige edities, baseren we ons weer op het TEDx concept. Iedere spreker brengt zijn verhaal op 15 minuten. Zo wordt het verhaal tot zijn essentie herleid en krijg je op korte tijd meer nieuwe ideeën.
We hopen dat de sociale trefdag 2017 je inspiratie geeft om de mensen om je heen voluit en dag in-dag uit alle kansen te geven. We wagen deze gok en maken samen met jullie van alle Gentenaars Chançards.

Kies een kanskaart

Voor welzijn
Voor kwaliteit van leven
Voor een sociaal beleid
Voor mensen

Gegrepen kansen en daarna doorgezet… zo verwoordt de succesvolle z'n succes, het eigen aandeel in het licht. De wil als verdienste. Als boodschap aan de ander: "Als je wil..."